PT  EN













A restaurant in a garden














































The intervention gives meaning and direction to time, it is the one that protects, safeguards and destines a new use to the existing garden at Rochaverá.

Lightweight, pre-fabricated elements negotiate with the existing trees and seek to generate a minimal impact on the garden. These are the pieces that articulate and create a new relation that changes according to the intention of users. In the garden design, moveable and stationary furniture allow for the creation of different ambiances and different moments of the act of eating.

On the underground floor, three restaurant kitchens allow for the perfect execution of dishes and are interconnected to the garden by small elevators.

The shadow floats, moves

The weight
ties down that which wants to fly




















AUTHOR

Gustavo Utrabo


COORDINATION

Beatriz Rocha


PROJECT TEAM

Bárbara Bucker, Carlo Galli, Julia Lazcano


CLIENT

Rochaverá


SITE 

São Paulo - Brasil


PROJECT YEAR 

2019


*ON GOING PROJECT

MATERIALITY 

Steel, Concrete, Textiles.