PT  EN













Pedreira Paulo Leminski Stage











































The topography, stone and vegetation are the elements that shape the specific site of the Quarry Park (Parque das Pedreiras). The former quarry, a protected area only a few minutes from the city center, is undergoing adjustments to continue operating as a space for concerts and cultural events.

The new roof proposal for the stage consists of a reticular tray meant to endure heavy loads, due to the equipment it will hold, and rests on supports that blend in with the landscape and function as a standby for technical devices.




























AUTHORS

Gustavo Utrabo, Pedro Duschenes

PROJECT TEAM

Lucas Issey Kodama, Felipe Gomes, Bernardo Bento

 
FINAL BUILDING PHOTOS


Felipe Gomes

ENGENHARIA

Ricardo Henrique Dias
SITE 

Curitiba, Paraná - Brasil


PROJECT YEAR 

2014


CONSTRUCTION YEAR

2017


BUILT AREA

1.186,00 m2

MATERIALITY

Textile, Steel.